ALLERGÉNMENTES ÉTELEK HÁZHOZ SZÁLLÍTVA

Megkezdjük a garantáltan glutén-, tej-, tojásmentes ebédek házhoz szállítását
SPÉKO Manufaktúrából.
Nagy örömünkre szolgál, hogy most már a kisszállítási területeink nagy részén allergénmentes ételeket is házhoz tudunk szállítani a megrendelőinknek. Az ételeket a SPÉKO Manufaktúra készíti, akik már több mint 16 évvel ezelőtt egy teljesen mentes konyhát hoztak létre, ahol kizárólag allergénmentes ételeket készítenek. Mivel a manufaktúrájukban nincs allergént tartalmazó alapanyag, így a keresztszennyeződés vagy emberi figyelmetlenségből adódó allergén szennyeződés kizárt. Ezáltal a megrendelők teljes biztonságban vannak.  

A megrendelést a speko.hu weboldalon tudod leadni, az ételeket mi szállítjuk ki neked!

Gluténmentes   Tojásmentes   Tejmentes   Latkózmentes

Rendeld meg SPÉKO étlapjáról >>


MIÉRT A SPÉKO KONYHÁJA?

A SPÉKO összes étele egyszerre gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes. Ezen allergéneket és származékait is teljesen kizárják manufaktúrájukból az alapanyagok kiválasztásától, a kiszállításáig!
 

Maximális biztonság és széles ételkínálat!
 
A SPÉKO étlapján található összes étel egyszerre gluténmentes, tejmentes, laktózmentes és tojásmentes. Ezen allergéneket és származékait is teljesen kizárják manufaktúrájukban az alapanyagok kiválasztásától, a készétel általad megjelölt helyre történő kiszállításáig! Kínálatuk rendkívűl széles, jelenleg 45 féle ételtípus közül tudsz válogatni, melyben ebédek, napi háromszori étkezések, pékáru és szendvics kínálat is helyet kap.

Az étlapjukon található készételek kivétel nélkül saját üzemükben gyártódnak, ellentétben más allergénmentességet ígérő oldallal, ahol allergénmentességet ígérnek, arról azonban nem tájékoztatják az ügyfeleket, hogy az oldalon található ételek igazából több gyártótól érkeznek, akik mindannyian nem tudják az ételek tisztaságát garantálni. Nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a keresztszennyeződést is meggátolják szolgáltatás teljes folyamatában.


Tovább a SPÉKO oldalára >>


HOVA SZÁLLÍTUNK ALLERGÉNMENTES ÉTELEKET?

Jelenleg a felsorolt településekre szállítunk glutén, -tej-, tojásmentes ételeket.
Érdemes követni minket, mert igyekszünk bővíteni a területek listáját!

 

Bács-Kiskun vármegye:
Ágasegyháza, Apostag Ballószög, Csengőd, Dunavecse, Dunaegyháza, Felsőlajos, Helvécia, Izsák, Jászszentlászló, Kaskantyú, Kecskemét, Kecskemét - Hetényegyháza, Kecskemét - Kadafalva, Kecskemét - Katonatelep, Kerekegyháza, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kunszentmiklós, Ladánybene, Lajosmizse, Lakitelek, Méntelek, Nyárlőrinc, Páhi, Pálmonostora, Szentkirály, Szalkszentmárton, Szank, Soltszentimre, Tabdi, Tass, Tiszakécske, Városföld.
 
Pest vármegye:
Nagykőrös
 
Csongrád-Csanád vármegye:
Algyő, Domaszék, Mórahalom 


HOGYAN TUDSZ RENDELNI ÉS KIHEZ TUDSZ
SEGÍTSÉGÉRT FORDULNI?

Az allergén mentes ételeket a SPÉKO manufaktúra oldaláról a speko.hu oldalról tudod megrendelni, a szállítást a fent megadott területeken az Ízfaktor végzi. Diétával, ételekkel és speciális étkezéssel kapcsolatos kérdések esetén Bereczkiné Varga Ágnest tudod keresni a +36 30 215-5400 telefonszámon, vagy az info@speko.hu e-mail címen.
 

Hol tudok rendelést leadni?

Rendelésed a speko.hu oldalon az étlapról tudod leadni. Az első rendelés leadásával egy időben tudsz regisztrálni az oldalon.
 

Ki szállítja ki a megrendelésemet?

A fent megadott településeken az Ízfaktor fogja neked házhoz vinni az allergénmentes ételeket.
 

Kihez tudok segítséghez fordulni, ha kérdésem van az allergénmentes ételekkel kapcsolatban?

Diétával, ételekkel és speciális étkezéssel kapcsolatos kérdések esetén Bereczkiné Varga Ágnest tudod keresni a +36 30 215-5400 telefonszámon, vagy az info@speko.hu e-mail címen.